ARTISTER

I tillegg til godt samarbeid har vi direkte booking av artister til de aller fleste anledninger.

Ved spesielle ønsker har vi tett dialog med mange av landets bookingbyråer for å kunne levere ditt artistønske.

THIS WAS MY LIFE


This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere, herunder «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du», for å nevne et fåtall.

GLORY DAYS


Dette er ikke et cover band som forsøker å gjøre låtene som Springsteen selv gjør de, da verken live eller studioversjoner. Glory Days gjør sin egen musikalske tolkning av låtene, og som få andre, i akustisk setting.

Fra de mest kjente låtene som garantert byr opp til allsang blandt publikum, framføres også tolkniger av hans «mindre kjente» skatter.

 

Vidar Stueland (vokal)

Jostein Bergfjord (el.git/kor)

Jan Inge Kvilhaugsvik (ak.git/kor)

FUZZY PINEAPPLES


Akustisk covertrio i sjangeren pop/rock. Repertoaret spennes helt i fra 70-tallet og fram til dagens listepop. Trioen utfyller hverandre musikalsk på en leken og energisk måte, noe som fort smitter over på publikum. Allsang og høy partystemning!

TRUBADUR "DANSKEN"


Claus ”Dansken” Pedersen er en erfaren og dyktig musiker fra Danmarks hovedstad, København. Nå bosatt i Bergen reiser han rundt og underholder festglade mennesker.

”What you see is what you get”… kun med kassegitar og egen stemme leverer han ett forrykende show med coverversjoner av velkjente hits.

MARIUS LARSEN


...en godt etablert bergensmusiker som benytter seg kun av akustisk gitar og hans egen stemme. Marius har et stort og variert repertoar av velkjente pop & rock låter som spenner seg helt ifra 60-tallet og fram til dagens listepop. Med Marius på scenen får du garantert en kveld med høy allsang-faktor og musikalske godbiter som passer for enhver smak.